Politika privatnosti


Zaštita privatnosti podataka

U ime Privrednog društva za mešovetu poljoprivrednu proizvodnju DOBRA FARMA d.o.o. Bela Crkva (Potez Kapej Srbesku, Dobričevo, Bela Crkva, 26346 Jasenovo, MB 21042064, PIB 108653896, 0150) obavezujemo se da ćemo čuvati samo neophodne podatke svakog kupca (Ime, prezime, adresu, poštanski broj, grad, email adresu, broj telefona i IP adresu) kako bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu.

Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u DOBRA FARMA d.o.o. Bela Crkva, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trecim licima.

Kupac je dužan da prilikom unosa podataka, proveri ispravnost istih. Ukoliko dođe do pogrešnog unosa, može nas kontaktirati na email: office@dobrafarma.rs.

Podaci o kupcima se čuvaju do trenutka kada kupac svojevoljno otkaže Saglasnost o čuvanju podataka. Kupac je dužan da nam na email: office@dobrafarma.rs prosledi zahtev za otkazivanje saglasnosti. Do tada obrađeni podaci su izuzeti od uklanjanja, ali DOBRA FARMA d.o.o. Bela Crkva više neće prikupljati nove ili ažurirati stare podatke.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. DOBRA FARMA d.o.o. Bela Crkva se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim korisnicima.