Isporuka

Isporuka na teritoriji Republike Srbije

Svi proizvodi poručeni putem nase web prodavnice koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se nakon potvrde porudžbine od strane zaposlenih, kurirskom službom City Express, a plaćate ih prilikom preuzimanja.

U saradnji sa kurirskim službama omogućili smo besplatnu dostavu na teritoriji Srbiji za sve iznose iznad 8000 dinara. Ako je iznos manji dostava se naplaćuje. Promenljivi troškovi isporuke obračunavaju se prema važećem cenovniku kurirske službe koji su objavljeni na sajtu.

Kurir će Vas kontaktirati pre isporuke. U slučaju da Vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće Vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 16 h, od ponedeljka do petka biće Vam isporučene sledećeg radnog dana u periodu od 08 do 17 h. Pošiljke koje predamo u petak biće vam isporučene u subotu ili ponedeljak. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona +381 69 8305105 ili putem e-mail adrese office@dobrafarma.rs.

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke pa Vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt kurirske službe.